Vikingbord 565,-
Fråts som en viking
- Honningbraisert svineskank
- Hel kylling fylt med epler og urter
- Kyllingklubbe med timian
- Hel dagens fisk med ramsløk
- Smørstekt grønnkål
- Rå knutekål
- Ertepure av grønne erter
- Gule erter med lammekraft
- Byggblanding med urter
- Brune bønner med epler og bacon
- Rømmedipp
Dessert:
- Vikingpiker ristet i havre.
Allergener: Hvete, melk, fisk
Spekefat med rømmegrøt 555,-
Skikkelig spekefat servert i trau med rømmegrøt ved siden.
- Vår hjemmelagede rømmegrøt med smør, sukker og kanel
- Et godt utvalg norsk spekemat
- Potetsalat
- Eggerøre
- Frisk salat
- Rømme
- Flatbrød
- Brød og smør.
Allergener: Hvete, egg, melk